belprotect-workwear

BUFF Headwear

In 1992 creëerde Original BUFF, S.A. een baanbrekende product categorie: buisvormige hoofddeksels. BUFFÒ is nu het toonaangevend merk van naadloze, multi-purpose en multifunctionele hoofddeksels. BUFFÒ hoofddeksels zijn ongelooflijk nuttig, altijd vernieuwend, zeer veelzijdig en het is waarschijnlijk de meest comfortabele hoofddeksel die je kunt bezitten. BUFFÒ biedt zowel bescherming tegen brand, stof, kou, wind en zon, en BUFFÒ producten kunnen ook bijvoorbeeld als een sjaal, muts, bandana, masker, bivakmuts  of helm liner gedragen worden. BUFFÒ Professional is gewijd aan de bescherming van de werknemers in veel verschillende omgevingen zoals industriële, militaire of constructie en vele meer.

Multi-Purpose
Ideaal om te dragen in een breed scala van werkzaamheden, in het bijzonder in een gevaarlijke werkomgeving. BUFFÒ Professional producten zijn perfect voor verschillende klimatologische omstandigheden en helpen de werknemer zich te beschermen tegen verschillende gevaren.

Naadloos
De CoolmaxÒ, ThermoliteÒ en NomexÒ materialen van BUFFÒ Professional producten zijn naadloos en zoom vrij om huidirritatie of slijtage te voorkomen.

Elastisch
Elk product in de BUFFÒ Professional assortiment heeft elastische eigenschappen zo dat ze goed passen en nooit hun oorspronkelijke vorm verliezen.

Veelzijdig
De unieke veelzijdigheid van BUFFÒ Professional producten stelt hen in staat om op verschillende manieren te worden gedragen om verschillende niveaus van bescherming te bieden (zie de "Manieren om BUFFÒ hoofddeksels te dragen" tabel).
Vind hier de voor U geschikte Buff®:

Manieren om BUFFÒ hoofddeksels te dragen: